Ketone Balance Duo Bivirkninger


Er Ketone Balance Duo sikkert at tage?

Som med ethvert nyt kosttilskud, er en af de første presserende spørgsmål du har om et supplement er sikker at bruge. Du kan desperat har brug at tabe sig, men at sætte dit helbred på spil er noget ingen vover at gøre.

Ketone Balance Duo er et naturligt fedtstof brænder med en innovative formel (keton + grøn te, Green Coffee Bean).

Klik her for at købe Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo bivirkninger

Ketone Balance Duo BivirkningerVigtigste ingrediens i Ketone Balance Duo er hindbær keton, hindbær afledte stof, der hjælper med at bryde i fedt og stigningen i metabolisme.

Den anden hovedingrediens i Ketone Balance Duo er Green Coffee Bean uddrag, en anden naturlige, fedt-brænding stof udvundet af ikke-Ristede kaffebønner.

Begge disse ingredienser er naturlige, så chancerne for at få nogen bivirkninger fra at bruge KetoneBalance Duo er temmelig forsvindende lille.

Men lad os få et nærmere kig på hver af de vigtigste ingredienser i Ketone Balance Duo og deres potentielle bivirkninger.

Klik her for at købe Ketone Balance Duo

Ren hindbær keton (200 mg)

Hindbær keton er en videnskabeligt dokumenteret fedtforbrænder. Undersøgelser har vist, at hindbær keton hjælper kroppen nedbryde og bruge det som energi.

Ketone Balance Duo bruger den anbefalede, optimal hindbær keton-daglig dosis (200 mg) for maksimal og sikre vægttab resultater.

Givet en pinde til den anbefalede dosering, er der ingen bekymring over dets sikkerhed eller effektivitet.

Ketone Balance Duo Bivirkninger

Klik her for at købe Ketone Balance Duo

Grøn kaffebønne ekstrakt (200 mg)

Grøn kaffe er en anden naturlig og sikker ingrediens i KetoneBalance Duo. Grøn kaffe bean uddrag skylder sin fedtforbrænding kapacitet til chlorogenic syre (GCA), et stof, der sagde at fremskynde bruddet ned af fedt, hjælper du dermed tabe.

Talrige undersøgelser har undersøgt den fedtforbrænding effekt på Green Coffee Bean uddrag og der er stadig ingen beviser til støtte for sin uegnet til konsum. Denne undersøgelse for eksempel har vist hvordan Green Coffee bean uddrag er,

"muligvis effektiv mod vægtøgning og fedt ophobning af hæmning af fedt absorption og aktivering af fedt metabolisme i leveren"

Endnu et andet klinisk forsøg med mus har vist,

"Disse resultater tyder på, at caffeic acid og chlorogenic syre forbedre kropsvægt, lipid metabolisme og fedme-relaterede hormoner niveauer"

Den eneste bekymring, at Green Coffee Bean uddrag kan udgøre er, at i en anden undersøgelse hvor chlorogenic syre blev brugt til behandling af forhøjet blodtryk, blev fundet effektivt. Mennesker med hypotension (lavt blodtryk) bør derfor først konsultere deres læge før brug.

Klik her for at købe Ketone Balance Duo

Grøn te ekstrakt (100mg)

Ketone Balance Duo indeholder en kraftfuld antioxidant, nemlig grøn te-ekstrakt. Med en rig og kraftfuld antioxidant aktivitet, er grøn te også et vægttab, fremme ingrediens.

For eksempel, har denne undersøgelse bekræftet, at grøn te ekstrakt hjælper øge energi-niveauer og fremmer fedtforbrændingen (nedbrydning af fedt til at producere energi kroppen kan bruge).

Igen, ingen bivirkninger er forbundet med grøn te ekstrakt. Daglig dosis af grøn te ekstrakt af mere end 400mg, kan forårsage rystesyge og uro på grund af koffein. Ketone Balance Duo kun indeholder imidlertid en sagtmodig 100mg, så ingen bekymringer her enten.

Guarana frø (100mg)

Ketone Balance Duo også indeholder 100mg Guarana, en kendt, kraftfulde energi-opreklamering sammensatte, som øger mental årvågenhed og modvirker træthed og sløvhed. Guarana frø indeholder koffein, Guarana er i stand til at øge energi-niveauer og dit stofskifte.

Selv om mængden af Guarana i Ketone Balance Duo (100mg) udgør ingen bekymringer, hvis du er overfølsomhed over for koffein, det er bedst at undgå at bruge det — især hvis du har tendens til at modtage koffein fra andre koffein drikkevarer til.

Klik her for at købe Ketone Balance Duo

Chrom Picolinate (60μg af krom)

Dette er et mineral, der hjælper med at forbedre insulin aktivitet. Ved at øge insulin, er stofskiftet også forbedret, hvilket i sidste ende øger dit vægttab indsats. Chroms evne til at forbedre insulin følsomhed og glucose niveauer er bekræftet af denne humane kliniske forsøg.

Ketone Balance Duo indeholder 60μg (mikrogram) af chrom, som er lidt over EU anbefalet dosering. Betragtning af, at du ikke tager nogen andre kosttilskud, der indeholder chrom Picolinate, vil ikke det have nogen bivirkninger.

Naturligvis, hver enkelt måske reagerer forskelligt på visse ingredienser, så mens nogle organer velkommen større doser, andre reagere negativt. Men der er ingen rapporterede bivirkninger fra Ketone Balance Duo fra brugere, der har prøvet det.

Ketone Balance Duo Bivirkninger

Klik her for at købe Ketone Balance Duo

Hvem bør ikke tage Ketone Balance Duo?

Ammende og gravide kvinder bør ikke tage Balance Duo – selv om ingen sådan advarsel er fastsat af den supplement udvikler. Ingen forskning har endnu at undersøge Ketone Balance Duos formel, og da det er et unikt, det bør undgås af denne befolkning segment.

Folk tager anden medicin eller lider af en kronisk tilstand burde først konsultere deres læge før du køber supplementet.

Konklusioner for Ketone Balance Duo

  • Ingen kendte bivirkninger
  • Velegnet til vegetarer
  • Har klinisk dokumenteret effektivitet ingredienser
  • Anbefalede keton dosis 200 mg
  • Alle naturlige supplement
  • Indeholder ren hindbær keton & ren grøn te
  • Rig på antioxidanter
  • Udviklet af betroede sundhed Supplement udvikler, EvolutionSlimming
Klik her for at købe Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo Bivirkninger