Ketone Balance Duo Bivirkninger


Er Ketone Balance Duo trygt å ta?

Som med alle nye kosttilskudd, er en av de første presserende spørsmålene du har om et supplement er trygt å bruke. Du kan desperat trenger å miste vekt, men å sette din helse i fare er noe ingen våger å gjøre.

Ketone Balance Duo er en naturlig fett brenner med en nyskapende formel (keton + grønn kaffebønne + grønn te).

Kjøp Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo bivirkninger

Ketone Balance Duo BivirkningerHovedingrediens av Ketone Balance Duo er bringebær keton, et bringebær avledede stoff som hjelper med bryte av fett og øke stoffskifte.

Den andre hovedingrediensen i Ketone Balance Duo er grønn kaffebønne ekstrakt, en naturlig, fettforbrenning sammensatte utdraget fra unroasted kaffebønner.

Begge disse ingrediensene er naturlig så sjansene for å få bivirkninger av KetoneBalance Duo er ganske forsvinnende.

Men la oss ta en nærmere titt på hver av de viktigste ingrediensene i Ketone Balance Duo og deres mulige bivirkninger.

Kjøp Ketone Balance Duo

Ren bringebær keton (200 mg)

Bringebær keton er en vitenskapelig bevist fettforbrenner. Studier har vist at bringebær keton hjelper kroppen bryte ned og bruke det som energi.

Ketone Balance Duo bruker anbefales, optimal bringebær keton daglig dosering (200 mg) for maksimal og trygg vekttap resultater.

Gitt en pinner til den anbefalte doseringen, er det ingen bekymring over sin sikkerhet eller effektivitet.

Ketone Balance Duo Bivirkninger

Kjøp Ketone Balance Duo

Grønne kaffebønner ekstrakt (200 mg)

Green kaffe er en naturlig og sikker ingrediens i KetoneBalance Duo. Green kaffen bønne ekstrakt skylder sin fettforbrenning kapasitet til klorogensyre syre (GCA), et stoff sies å akselerere bryte ned fett, slik at du dermed miste vekt.

Tallrike studier har undersøkt fettforbrenning strøm av Green kaffebønne ekstrakt og det er fortsatt ingen bevis for å støtte sin unsuitability for menneskelig konsum. Denne studien for eksempel har vist hvordan Green kaffebønne ekstrakt er,

"muligens effektiv mot vektøkning og fett ansamling av hemming av fett absorpsjon og aktivering av fettstoffskiftet i leveren"

Ennå en annen klinisk studie med mus har vist,

"Disse resultatene tyder på at caffeic syre og klorogensyre acid forbedre kroppsvekt, lipid metabolisme og fedme-relaterte hormoner nivåer"

Den eneste bekymringen som Green kaffebønne ekstrakt kan utgjøre er at i en annen studie der klorogensyre syre ble brukt til behandling av høyt blodtrykk, ble det funnet effektive. Derfor, mennesker med hypotensjon (lavt blodtrykk) bør først konsultere legen sin før bruk.

Kjøp Ketone Balance Duo

Grønn te ekstrakt (100mg)

Ketone Balance Duo inneholder en kraftig antioksidant, nemlig grønn te ekstrakt. Tillegg til en rik og mektig antioksidantaktivitet, er grønn te også en vekttap fremme ingrediens.

For eksempel, har denne studien bekreftet at grønn te hjelper øke energinivået og fremme fettforbrenning (bryte ned fett å produsere energi kroppen kan bruke).

Igjen, ingen bivirkninger er forbundet med grønn te ekstrakt. Daglig dose av grønn te ekstrakt av mer enn 400mg, kan forårsake jitters og rastløshet på grunn av koffein. Ketone Balance Duo bare inneholder imidlertid en ydmyk 100mg, så ingen bekymringer her heller.

Guarana frø (100mg)

Ketone Balance Duo inneholder også 100mg av Guarana, en kjent kraftig energi-boosting sammensatte som øker mental årvåkenhet og motvirker tretthet og tretthet. Guarana frø inneholder koffein, det er derfor Guarana er i stand til å øke energi og stoffskiftet.

Selv om mengden av Guarana i Ketone Balance Duo (100mg) utgjør ingen bekymringer, hvis du er overfølsomhet til koffein, er det best å unngå å bruke den, spesielt hvis du pleier å få koffein fra andre koffein-baserte drikker til.

Kjøp Ketone Balance Duo

Krom Picolinate (60μg av krom)

Dette er et mineral som forbedrer insulin aktivitet. Ved å utvide insulin, forbedres stoffskiftet også, som til slutt øker din vekt tap innsats. Kroms evne til å forbedre insulin sensitivitet og glukose nivåer er bekreftet av denne kliniske studie.

Ketone Balance Duo inneholder 60μg (mikrogram) av krom, som er litt over EU anbefalt dose. Gitt at du ikke tar noen andre kosttilskudd som inneholder krom Picolinate, vil ikke det ha noen bivirkninger.

Selvfølgelig hver enkelt kan reagere forskjellig på visse ingredienser, så mens noen kropper velkommen større doser, andre reagere negativt. Imidlertid er det ingen rapporterte bivirkninger fra Ketone Balance Duo fra brukere som har prøvd det.

Ketone Balance Duo Bivirkninger

Kjøp Ketone Balance Duo

Hvem bør ikke ta Ketone Balance Duo?

Amming og gravide kvinner bør ikke ta balanse Duo-selv om ingen slike advarsel kommer fra den supplement utvikler. Ingen forskning har ennå ikke undersøke Ketone Balance Duos formel, og siden det er en unik, bør det unngås ved dette befolkningen segmentet.

Folk tar andre medisiner eller lider av en kronisk tilstand bør først konsultere lege før du kjøper supplement.

Konklusjoner for Ketone Balance Duo

  • Ingen kjente bivirkninger
  • Egnet for vegetarianere
  • Har klinisk bevist for effektivitet ingredienser
  • Anbefalte keton doseringen 200 mg
  • Helt naturlig supplement
  • Inneholder ren bringebær keton og ren grønn te
  • Rik på antioksidanter
  • Utviklet av klarerte Helseprodukter utvikleren, EvolutionSlimming
Kjøp Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo Bivirkninger