Ketone Balance Duo Biverkningar


Är Ketone Balance Duo säker att ta?

Som med varje nytt kosttillskott, är en av de första akuta frågor du har om ett tillägg är säkra att använda. Behöver desperat du gå ner i vikt, men att din hälsa riskeras är något ingen vågar göra.

Ketone Balance Duo är en naturlig fettförbrännare med en innovativa formel (keton + gröna kaffebönor + grönt te).

Klicka här för att köpa Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo biverkningar

Ketone Balance Duo BiverkningarViktigaste ingrediensen av Ketone Balance Duo är hallon keton, en hallon härledda förening som hjälper till med att bryta av fett och en ökning av ämnesomsättningen.

Den andra viktigaste ingrediensen i Ketone Balance Duo är grönt kaffe Bean extrakt, en annan naturlig, fettförbränning förening ur orostade kaffebönor.

Båda dessa ingredienser är naturliga så är chansen för att få några biverkningar från använder KetoneBalance Duo snarare infinitesimal.

Men låt oss ta en närmare titt på vart och ett av de viktigaste ingredienserna i Ketone Balance Duo och deras eventuella biverkningar.

Klicka här för att köpa Ketone Balance Duo

Ren hallon keton (200 mg)

Hallon keton är en vetenskapligt beprövad fettförbrännare. Studier har visat att hallon keton hjälper kroppen bryta ner och använda det som energi.

Ketone Balance Duo använder den rekommenderade, optimal hallon keton dagliga dosen (200 mg) för maximal och säkra resultat viktminskning.

Ges en pinnar till den rekommenderade dosen, finns det ingen oro över dess säkerhet eller effektivitet.

Ketone Balance Duo Biverkningar

Klicka här för att köpa Ketone Balance Duo

Grön kaffe Bean extrakt (200 mg)

Grönt kaffe är en annan naturlig och säker ingrediens i KetoneBalance Duo. Grönt kaffe bean extrakt är skyldig sin fettförbränning kapacitet att klorogensyra (GCA), en förening som sade att påskynda att bryta ner fett, hjälper dig alltså gå ner i vikt.

Ett flertal studier har undersökt den fettförbränning kraften i grönt kaffe Bean extrakt och det finns fortfarande några bevis som stöder sin olämplighet för mänsklig konsumtion. Denna studie exempelvis har visat hur grönt kaffe bean extrakt är,

"möjligen effektivt mot viktökning och fettansamlingar genom hämning av fett absorption och aktivering av fett metabolism i levern"

Ännu en annan klinisk studie med möss har visat,

"Dessa resultat tyder på att caffeic syra och klorogensyra förbättra kroppsvikt, lipidmetabolismen och fetmarelaterade hormoner nivåer"

Den enda oro som grönt kaffe Bean extrakt kan innebära är att det i en annan studie där klorogensyra användes för behandling av högt blodtryck, konstaterades effektivt. Personer med hypotension (lågt blodtryck) bör således först rådgöra med sin läkare innan användning.

Klicka här för att köpa Ketone Balance Duo

Grönt te-extrakt (100mg)

Ketone Balance Duo innehåller en kraftfull antioxidant, nämligen grönt te-extrakt. Att ha en rik och mäktig antioxidant aktivitet, är grönt te även en viktminskning att främja ingrediens.

Denna studie har till exempel bekräftat att grönt te extrakt hjälper öka energinivåer och främja fett oxidation (bryta fett att producera energi som kroppen kan använda).

Igen, inga biverkningar är förknippade med grönt te extrakt. Daglig dosering av grönt te extrakt av mer än 400mg, kan orsaka nervositet och rastlöshet på grund av koffein. Ketone Balance Duo dock innehåller bara en ödmjuk 100mg, så ingen oro här heller.

Guaranafrön (100mg)

Ketone Balance Duo innehåller även 100mg Guarana, en känd, kraftfull energi-öka förening som ökar mental vakenhet och motverkar trötthet och dåsighet. Guarana frön innehåller koffein, varför Guarana är kan stimulera energinivåer och din ämnesomsättning.

Trots mängden Guarana i Ketone Balance Duo (100mg) utgör ingen oro, om du är överkänslighet mot koffein, är det bäst att undvika att använda det – särskilt om du tenderar att få koffein från andra drycker med koffein-baserade till.

Klicka här för att köpa Ketone Balance Duo

Krom Picolinate (60μg krom)

Detta är ett mineral som bidrar till att förbättra insulin aktivitet. Genom att förbättra insulin, förbättras ämnesomsättningen också, som i slutändan ökar dina ansträngningar viktminskning. Denna kliniska studie bekräftar kroms kapacitet att förbättra insulinnivåer känslighet och glukos.

Ketone Balance Duo innehåller 60μg (mikrogram) krom, som ligger strax över EU: s rekommenderade doseringen. Med tanke på att du inte tar några andra kosttillskott som innehåller krom Picolinate, brukar det ha några biverkningar.

Naturligtvis varje individ kanske svarar olika på vissa ingredienser, så att vissa organ välkomnar större doser, andra reagera negativt. Det finns dock inga rapporterade biverkningar från Ketone Balance Duo från användare som har provat det.

Ketone Balance Duo Biverkningar

Klicka här för att köpa Ketone Balance Duo

Vem bör inte ta Ketone Balance Duo?

Ammande och gravida kvinnor bör inte ta balans Duo – även om ingen sådan varning ges av det tillägg utvecklare. Ingen forskning har ännu att undersöka Ketone Balance Duos formel, och eftersom det är en unik, det bör undvikas av detta segment av befolkningen.

Människor tar andra läkemedel, eller lider av en kronisk sjukdom bör först konsultera sin läkare innan de köper tillägget.

Slutsatser för Ketone Balance Duo

  • Inga kända biverkningar
  • Lämplig för vegetarianer
  • Har kliniskt bevisad effektivitet ingredienser
  • Rekommenderade keton dosen 200 mg
  • Alla naturliga supplement
  • Innehåller ren hallon keton & rent grönt te
  • Rik på antioxidanter
  • Utvecklat av betrodda hälsotillskott utvecklare, EvolutionSlimming
Klicka här för att köpa Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo Biverkningar