Ketone Balance Duo странични ефекти


Ketone Balance Duo безопасно ли е да се вземе?

Както при всяка нова хранителна добавка, един от първите належащите въпроси, имате е дали добавка е безопасен за употреба. Отчаяно трябва да отслабна, но въвеждането здравето си на риск е нещо, което никой не смее да направи.

Ketone Balance Duo е естествената мазнина горелка с иновативна формула (кетон + зелено кафе на зърна + зелен чай).

Щракнете тук, за да купуват Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo странични ефекти

Ketone Balance Duo странични ефектиОсновната съставка на Ketone Balance Duo е Малина кетон, Малина производни съединение, което помага при скъсване на мазнини и увеличаването на метаболизма.

Друга основна съставка в Ketone Balance Duo е екстракт от зелено кафе на зърна, друг естествено, изгаряне на мазнините съединение, извлечени от непечен кафе на зърна.

И двете съставки са естествени, така че шансовете за получаване на някакви странични ефекти от използването на KetoneBalance Duo са по-скоро безкрайно.

Но нека да има по-отблизо на всяка от основните съставки на Ketone Balance Duo и техните потенциални странични ефекти.

Щракнете тук, за да купуват Ketone Balance Duo

Чист Малина кетон (200 мг)

Малина кетон е научно доказано, fat burner. Проучванията показват, че Малина кетон помага на тялото ви съборят и да го използват като енергия.

Ketone Balance Duo използва препоръчва, оптимално Малина кетон дневната доза (200 мг) за максималните и безопасно тегло загуба резултати.

Дава една пръчки препоръчителната доза, съществува не загриженост по отношение на безопасността и ефективността.

Ketone Balance Duo странични ефекти

Щракнете тук, за да купуват Ketone Balance Duo

Екстракт от зелено кафе на зърна (200 мг)

Зелена кафе е друг естествени и безопасни съставки в KetoneBalance дуо. Екстракт от зелено кафе на зърна дължи своя капацитет за хлорогенна киселина (GCA) за изгаряне на мазнини, а съединение, каза за ускоряване на счупване надолу на мазнини, ви помага по този начин губят тегло.

Многобройни проучвания са проучили силата на екстракт от зелено кафе на зърна на изгаряне на мазнини и все още няма доказателства в подкрепа на своята непригодността за консумация от човека. Това проучване например показа как зелено кафе на зърна екстракт е,

"вероятно ефективно срещу увеличаване на теглото и натрупване на мастна тъкан от инхибиране на дебел поглъщане и активиране на мастната обмяна в черния дроб"

Все още друго клинично проучване с мишки показват,

"Тези резултати показват, че кафеена киселина и хлорогенна киселина подобряване на телесното тегло, липидния метаболизъм и затлъстяването, свързани с хормони нива"

Единствената загриженост, че екстракт от зелено кафе на зърна може да представлява опасност е, че в друго проучване, където хлорогенна киселина е бил използван за лечение на високо кръвно налягане, установено е ефективна. По този начин хората с хипотония (ниско кръвно налягане) първо трябва да се консултират си лекар преди употреба.

Щракнете тук, за да купуват Ketone Balance Duo

Екстракт от зелен чай (100 мг)

Ketone Balance Duo съдържа мощен антиоксидант, а именно, екстракт от зелен чай. Освен като богата и мощна антиоксидантна активност, зелен чай е загуба на тегло, насърчаване на съставка.

Например това проучване потвърди, че екстракт от зелен чай помага за повишаване на енергийната нива и насърчава окисление на мазнини (разграждане на мазнините за производство на енергия, тялото може да използва).

Отново няма странични ефекти са свързани с екстракт от зелен чай. Дневната доза на екстракт от зелен чай повече от 400 мг, може да предизвика паника и безпокойство заради кофеина. Ketone Balance Duo обаче съдържа само кротки 100 мг, така че няма притеснения тук или.

Гуарана семена (100 мг)

Ketone Balance Duo също така съдържа 100mg от Гуарана, известен, мощна енергия повишаване съединение, което повишава пъргавината и противодейства на умора и сънливост. Гуарана семена съдържат кофеин, поради което гуарана е способна да стимулира енергийната нива и метаболизма ви.

Въпреки че размерът на Guarana в Ketone Balance Duo (100 мг) представлява никакви притеснения, ако имате свръхчувствителност към кофеин, това е най-добре да се избегне използването му-особено ако сте склонни да получавате кофеин от други базирани на кофеин напитки, за да.

Щракнете тук, за да купуват Ketone Balance Duo

Хром пиколинат (60μg хром)

Това е минерал, който помага за подобряване на инсулиновата дейност. Чрез засилване на инулинов, обмяната на веществата също е подобрена, което в крайна сметка повишава загуба на тегло усилия. На хром в капацитета за подобряване на инсулиновата чувствителност и глюкоза нива се потвърждава от този човешки клинично изпитване.

Ketone Balance Duo съдържа 60μg (мкг) на хром, което е малко над ЕС препоръчваната доза. Предвид това, че не предприемете някакви други добавки, които съдържат Хром пиколинат, то няма да има никакви странични ефекти.

Разбира се, всеки индивид може да реагират различно на някои съставки, така че докато някои органи приветстват по-големи дози, други реагират отрицателно. Обаче са докладвани странични ефекти от Ketone Balance Duo от потребителите, които сте го опитвали.

Ketone Balance Duo странични ефекти

Щракнете тук, за да купуват Ketone Balance Duo

Кой не трябва да Ketone Balance Duo?

Кърменето и бременните жени не трябва да приемат баланс дуо-дори ако няма такова предупреждение е предоставена от разработчика на добавката. Няма изследвания все още предстои да се разгледа на Ketone Balance Duo формула, и тъй като това е уникален, то трябва да се избягва по този сегмент от населението.

Хората, които приемате други лекарства или страдащи от хронично състояние трябва да първо да се консултира с лекаря си преди закупуването на добавка.

Изводи за Ketone Balance Duo

  • Известни странични ефекти
  • Подходящ за вегетарианци
  • Доказа клинично съставки, ефективност
  • Препоръчителната кетон доза 200 mg
  • All естествен добавка
  • Съдържа чист Малина кетон & чист зелен чай
  • Богати на антиоксиданти
  • Разработен от надежден разработчик на добавка за здраве, EvolutionSlimming
Щракнете тук, за да купуват Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo странични ефекти