Ketone Balance Duo παρενέργειες


Είναι Ketone Balance Duo ασφαλές να λάβει;

Όπως και με κάθε νέο συμπλήρωμα διατροφής, μία από τις πρώτες ερωτήσεις του πίεση που έχετε είναι αν το συμπλήρωμα είναι ασφαλές για χρήση. Ίσως χρειαστεί απεγνωσμένα να χάσουν βάρος, αλλά βάζοντας την υγεία σας σε κίνδυνο είναι κάτι που κανείς δεν τολμά να κάνει.

Ketone Balance Duo είναι ένα φυσικό λίπος καυστήρα με πρωτοποριακή σύνθεση (κετόνη ++ πράσινα φασόλια καφέ πράσινο τσάι).

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo παρενέργειες

Ketone Balance Duo παρενέργειεςΚύριο συστατικό της Ketone Balance Duo είναι σμέουρο κετόνη, ένα βατόμουρο παράγωγη συστατικό που βοηθά με το σπάσιμο του λίπους και η αύξηση του μεταβολισμού.

Το άλλο κύριο συστατικό της Ketone Balance Duo είναι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, ένα άλλο φυσικό, παχύς-καίγοντας Ένωση που προέρχονται από τον καβουρδισμένο καφέ.

Αυτά τα δύο συστατικά είναι φυσικά, έτσι οι πιθανότητες να πάρει οποιεσδήποτε παρενέργειες από τη χρήση KetoneBalance Duo είναι μάλλον απειροελάχιστη.

Αλλά ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από τα κύρια συστατικά του Ketone Balance Duo και των πιθανών παρενεργειών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Ketone Balance Duo

Καθαρή σμέουρων κετόνη (200 mg)

Βατόμουρο κετόνη είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη Λιποδιαλυτικό. Μελέτες έχουν δείξει ότι το βατόμουρο κετόνη βοηθά το σώμα σας σπάσει και να τα χρησιμοποιήσει ως καύσιμο.

Ketone Balance Duo χρησιμοποιεί η συνιστάται, βέλτιστης κετόνη σμέουρο ημερήσια δόση (200 mg) για τα αποτελέσματα απώλειας βάρους μέγιστη και ασφαλή.

Δοθεί ένα ραβδιά στη συνιστώμενη δοσολογία, υπάρχει καμία ανησυχία πέρα από την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα.

Ketone Balance Duo παρενέργειες

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Ketone Balance Duo

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ (200 mg)

Ο πράσινος καφές είναι ένα άλλο φυσικό και ασφαλές συστατικό σε KetoneBalance Duo. Εκχύλισμα φασολιών καφέ πράσινο οφείλει την καύση λίπους ικανότητα να χλωρογενές οξύ (GCA), μια Ένωση που είπε να επιταχύνει το σπάσιμο του κάτω του λίπους, βοηθώντας σας έτσι να χάσουν βάρος.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν εξετάσει το λίπος που καίει δύναμη του εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ και εξακολουθεί να υπάρχει κανένα στοιχεία που να υποστηρίζουν την ακαταλληλότητά του για κατανάλωση από τον άνθρωπο. Αυτή η μελέτη, για παράδειγμα, έχει δείξει πώς είναι πράσινο καφέ bean εκχύλισμα,

«ενδεχομένως αποτελεσματική κατά την αύξηση του σωματικού βάρους και τη συσσώρευση λίπους από την παρεμπόδιση της παχιά απορρόφηση και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους στο ήπαρ»

Ακόμα μια άλλη κλινική μελέτη με ποντίκια έδειξαν,

«Αυτά τα αποτελέσματα προτείνουν ότι το καφεϊκό οξύ και το Χλωρογενικό οξύ βελτιώσει σωματικού βάρους, μεταβολισμό των λιπιδίων και παχυσαρκίας που σχετίζονται με ορμόνες επίπεδα»

Η μόνη ανησυχία που θα μπορούσαν να θέσουν οι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι ότι σε μια άλλη μελέτη όπου χλωρογενές οξύ είχε χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, βρέθηκε αποτελεσματικό. Έτσι, άτομα με υπόταση (χαμηλή αρτηριακή πίεση) πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό τους πριν τη χρήση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Ketone Balance Duo

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (100mg)

Ketone Balance Duo περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, δηλαδή, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Εκτός από έχοντας μια πλούσια και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, το πράσινο τσάι είναι επίσης μια απώλεια βάρους, την προώθηση συστατικό.

Για παράδειγμα, η μελέτη επιβεβαίωσε ότι εκχύλισμα πράσινου τσαγιού συμβάλλει στην τόνωση επίπεδα ενέργειας και να προωθήσουν την οξείδωση των λιπών (διάσπαση του λίπους για την παραγωγή ενέργειας, το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει).

Και πάλι, δεν έχει παρενέργειες που συνδέονται με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Ημερήσια δόση του εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για περισσότερα από 400 mg, θα μπορούσε να προκαλέσει πανικούς και ανησυχία λόγω της καφεΐνης. Ketone Balance Duo ωστόσο, περιέχει μόνο ένα πράος 100mg, έτσι δεν ανησυχίες εδώ είτε.

Σπόροι Guarana (100mg)

Ketone Balance Duo επίσης περιέχει 100mg Guarana, ένα γνωστό, ισχυρή ενεργειακή ώθηση Ένωση που αυξάνει την πνευματική εγρήγορση και εξουδετερώνει την κούραση και υπνηλία. Σπόροι guarana περιέχει καφεΐνη, γι ' αυτό γκουαράν είναι σε θέση να τόνωση της επίπεδα ενέργειας και το μεταβολισμό σας.

Αν και το ποσό του γκουαράν στο Ketone Balance Duo (100mg) θέτει καμία ανησυχία, αν είστε υπερευαισθησία στην καφεΐνη, είναι καλύτερο να αποφεύγουν τη χρήση αυτή, ειδικά αν έχετε την τάση να λαμβάνουν καφεΐνη από άλλα ποτά με βάση την καφεΐνη για να.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Ketone Balance Duo

Χρώμιο Picolinate (60μg του χρωμίου)

Αυτό είναι ένα ορυκτό το οποίο βοηθά στη βελτίωση της ινσουλίνης δραστηριότητα. Με την ενίσχυση της ινσουλίνης, ο μεταβολισμός είναι επίσης βελτιωμένη, που τελικά ενισχύει την απώλεια βάρους σας προσπάθειες. Ικανότητα του χρωμίου για τη βελτίωση των επιπέδων ινσουλίνης ευαισθησία και γλυκόζη επιβεβαιώνεται από αυτή ανθρώπινη κλινική δοκιμή.

Ketone Balance Duo περιέχει 60μg (μικρογραμμάρια) του χρωμίου, η οποία είναι ελαφρώς πάνω από την ΕΕ προτεινόμενη δοσολογία. Δεδομένου ότι δεν παίρνετε οποιαδήποτε άλλα συμπληρώματα που περιέχουν χρώμιο Picolinate, δεν θα έχει καμία παρενέργεια.

Φυσικά, κάθε άτομο μπορεί να αντιδρούν διαφορετικά σε ορισμένα συστατικά, έτσι ενώ ορισμένοι φορείς Καλώς μεγαλύτερες δόσεις, άλλοι απαντήσει αρνητικά. Ωστόσο, υπάρχουν και δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες από Ketone Balance Duo από τους χρήστες που έχω δοκιμάσει.

Ketone Balance Duo παρενέργειες

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Ketone Balance Duo

Ποιοι δεν πρέπει να Ketone Balance Duo;

Ο θηλασμός και οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να πάρει Duo ισορροπία — ακόμη και αν δεν είναι μια τέτοια προειδοποίηση παρέχεται από το συμπλήρωμα του προγραμματιστή. Καμία έρευνα δεν έχει ακόμη εξετάσει φόρμουλα του Ketone Balance Duo, και δεδομένου ότι είναι μοναδική, θα πρέπει να αποφεύγεται από το τμήμα του πληθυσμού.

Άνθρωποι που λαμβάνουν άλλα φάρμακα ή υποφέρουν από μια χρόνια κατάσταση θα πρέπει πρώτα να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν από την αγορά το συμπλήρωμα.

Συμπεράσματα για το Ketone Balance Duo

  • Καμία γνωστή παρενέργεια
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  • Έχει αποδειχθεί κλινικά για απόδοση συστατικά
  • Συνιστώμενη δοσολογία κετόνη 200 mg
  • Όλος-φυσικό συμπλήρωμα
  • Περιέχει καθαρό σμέουρων κετόνη & καθαρό πράσινο τσάι
  • Πλούσια σε αντιοξειδωτικά
  • Αναπτύχθηκε από αξιόπιστο συμπλήρωμα για την υγεία του προγραμματιστή, EvolutionSlimming
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Ketone Balance Duo

Ketone Balance Duo παρενέργειες